Yasak Elma Dizisinin Finaline Üç Konuk Oyuncu Dahil Oldu!

FOX TV'de yayınlanan fenomen dizi Yasak Elma 6 yıllık ekran macerasına yayınlanan son bölüm ile nokta koymaya hazırlanırken, final bölümüne üç konuk oyuncu dahil oldu. 

 

FOX TV'de yayınlanan fenomen dizi Yasak Elma 6 yıllık ekran macerasına yayınlanan son bölüm ile nokta koymaya hazırlanırken, final bölümüne üç konuk oyuncu dahil oldu. FOX TV'de yayınlanan fenomen dizi Yasak Elma 6 yıllık ekran macerasına yayınlanan son bölüm ile nokta koymaya hazırlanırken, final bölümüne üç konuk oyuncu dahil oldu. 

 

'Yasak Elma' dizisi bu akşam final yapacak. Dizinin final bölümüne Buse İskenderoğlu, Batuhan Aydar ve Gizem Kala konuk oldu. Fox Tv ekranlarında izleyicilerle buluşan 'Yasak Elma' dizisinin 6 yıllık ekran macerası bugün son buluyor. Medyapım imzalı dizinin finaline “Nazım” rolüyle konuk olan İsmail Demirci’nin yanı sıra 3 konuk oyuncu daha rol aldı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, manken Buse İskenderoğlu Nazım’ın nişanlısı Ahu’yu canlandırırken, Batuhan Aydar bir playboy olan “Burak Abacı”ya hayat verdi. “Burak Abacı" karakterinin model sevgilisini ise Gizem Kala oynadı. Kala, Tarkan’a Disney Plus reklamında da eşlik etmişti. Yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu'nun üstlendiği dizinin senaristliğini Melis Civelek ve Zeynep Gür yapıyor. Medyapım imzalı dizinin ilk bölümü 19 Mart 2018 tarihinde yayımlandı.



Etiketler: