Yasemin Kay Allen Dijitalde İşler Daha Düzgün Dedi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, katıldığı programda soruları yanıtlarken, son dönemde dijital platformlarda yer alan işlerin daha düzgün olduğunu söyledi.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, katıldığı programda soruları yanıtlarken, son dönemde dijital platformlarda yer alan işlerin daha düzgün olduğunu söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, katıldığı programda soruları yanıtlarken, son dönemde dijital platformlarda yer alan işlerin daha düzgün olduğunu söyledi.

 

Oyuncu Yasemin Kay Allen ve hem oyuncu hem talk şov sunucusu olan Sergen Deveci bu hafta Dayı Şov’un konukları oldular. Sergen Deveci ünlü Türk şovmenleri tek tek taklit etmesiyle seyircileri ve stüdyodakileri kahkahaya boğarken, Yasemin Kay Allen kendisine “snob” diyenlere cevabı hem açıklamalarıyla hem de esprileri ve yüksek enerjisiyle verdi.

 

yasemin kay allen dijitalde isler daha duzgun dedi