Yasemin Kay Allen Erkeklerin Estetik Yaptırmalarını Değerlendirdi! Dikkat Çeken Açıklama!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen önceki gün objektiflere yansırken erkeklerin estetik yaptırmalarını değerlendirdi. 

 

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Yasemin Kay Allen, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Gazeteciler ile sohbet eden Yasemin Kay Allen, son dönemde popüler hale gelen erkeklerin estetik yaptırması hakkında da konuştu. Etiler'de objektiflere yansıyan güzel oyuncu Yasemin Kay Allen, basın mensuplarının kendisine yönelttiği sorulara cevap verdi. Güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile kendine hayran bırakan Yasemin Kay Allen, son dönemde erkeklerin estetik yaptırmasını değerlendirdi.

 

ERKEKLERİN ESTETİK YAPTIRMASINI DEĞERLENDİRDİ

 

Rol aldığı projeleri ile adından söz ettirmeyi başaran ve özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden güzel oyuncu Allen, konuyla ilgili "Bana yorum yapmak düşmez aslında. Bir kaç jenerasyon öncesine göre genç kalmak için elimizde fırsatlar var. Bunun doğru elden olması gerekir ve doğru yaşta yaptırmak önemlidir bence..." şeklinde konuştu.