Yasemin Kay Allen Trafikte Yaşadığı Kavga İle İlgili Bilgi Verdi! Sert Sözler Söyledi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve meslektaşı Tolga Güleç ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda trafikte yaşadığı tartışma sonrası sert ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve meslektaşı Tolga Güleç ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda trafikte yaşadığı tartışma sonrası sert ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve meslektaşı Tolga Güleç ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda trafikte yaşadığı tartışma sonrası sert ifadeler kullandı.

 

Çocuk yapmanın da bir ehliyeti olmalı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve meslektaşı Tolga Güleç ile yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü oyuncu Yasemin Kay Allen, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda trafikte yaşadığı tartışma sonrası sert ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Işığınız yeşil değil, bebeğinizi çocuk arabasında önden itmişsiniz yola, vızır vızır geçen arabalardan fırsat kolluyorsunuz. Görüyorum sizi ve etmediğim küfür bırakmıyorum size. Çocuk yapmak için de ehliyet gerekli bence." ifadelerini kullanan Allen sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

yasemin kay allen trafikte yasadigi tartisma sonrasi sert ifadeler kullandi