Yasemin Özilhan'dan Kerem Bürsin Ve Hande Erçel İçin Ayrılık Açıklaması! Öyle Bişiy Yok!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Yasemin Özilhan, önceki gün Bebek'te yürüyüş yaparken objektiflere yakalanırken, yakın arkadaşları Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in ayrıldıkları iddiaları için dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Yasemin Özilhan, önceki gün Bebek'te yürüyüş yaparken objektiflere yakalanırken, yakın arkadaşları Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in ayrıldıkları iddiaları için dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyetik güzel Yasemin Özilhan, önceki gün Bebek'te yürüyüş yaparken objektiflere yakalanırken, yakın arkadaşları Kerem Bürsin ve Hande Erçel'in ayrıldıkları iddiaları için dikkat çeken açıklamalar yaptı.

 

Sosyetik güzel Yasemin Özilhan, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Spor tarzıyla dikkat çeken Özilhan,”Çok iyiyim, her şey yolunda” dedi. Yılbaşı tatili sorulan Özilhan,”Evdeyiz, ailecek. Belki bir iki arkadaşımız gelecek, beraber vakit geçireceğiz” dedi. Yılbaşılarını evlerinde geçirdiklerini söyleyen Özilhan,” Şehir dışı yada yurt dışına çıkmıyoruz. Hep bizde toplanıyorduk, pandemi girince o düzen bozuldu şimdi tekrar toparlamaya çalışıyoruz” diye konuştu. ‘Yeni yıla nasıl girerseniz öyle gider’ dedikleri için mi, yeni yıla evde giriyorsunuz? sorusuna,”Bilmiyorum, bende çocukluğumda öyleydim İzzet’te genelde öyleymiş o yüzden belki de çocuklarla olmak istiyoruz” diye cevapladı. Yakın arkadaşları Kerem Bursin ile Hande Erçel’in ayrılık dedikoduları Özilhan’a hatırlatılınca,” Öyle bir şey yok. Mutlular, keyifleri yerinde” dedi. 

 

yasemin ozilhan dan kerem bursin ve hande ercel icin ayrilik aciklamasi