Yasemin Şefkatli'nin İdo Tatlıses'in Paylaşımına Yaptığı Merve Boluğur Göndermesi Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve mutlu evliliğiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Yasemin Şefkatli Tatlıses, eşi İdo Tatlıses'in sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşıma Merve Boluğur'lu göndermesiyle sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve mutlu evliliğiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü manken Yasemin Şefkatli Tatlıses, eşi İdo Tatlıses'in sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşıma Merve Boluğur'lu göndermesiyle sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü manken Yasemin Şefkatli Tatlıses, eşi İdo Tatlıses'in sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşıma Merve Boluğur'lu göndermesiyle sosyal medyada gündem oldu.  

 

Kavga çıkaracak gönderme!

 

İdo Tatlıses ile geçen yıllarda nikah masasına oturan Yasemin Şeftali, paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Eşini yalnız bırakmayan Şeftali, doğum gününde ilginç bir yorumla sosyal medyanın gündemine düştü. İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şeftali de Merve Boluğur'u hedef aldı. Kendi doğum gününün de herkesi şaşırtan bir yorum yaptı. Boluğur'un boşamadan önce eşi Mert Aydın için sürekli kullandığı bir sözü tiye alan Şeftali, Boluğur'un takipçilerini de kızdırdı. Eşi İdo Tatlıses'in, "İyi ki doğdun iyi ki varsın iyi ki tanıdım iyi ki evlendim" notuyla paylaştığı fotoğrafın altına "Kocam da kocam" yazan Yasemin Şeftali yeni tartışmanın fitilini ateşledi. Görenler "Merve'yle dalga geçmiş" yorumları yaptı. 

 

İşte o paylaşım;

 

yasemin sefkatli nin merve bolugur gondermesi olay oldu