Yazgı Gürlü Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Yazgı Gürlü kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Yazgı Gürlü ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Yazgı Gürlü kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Yazgı Gürlü kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Yazgı Gürlü ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Yazgı Gürlü ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Yazgı Gürlü kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

yazgi gurlu kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Yazgı Gürlü kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Yazgı Gürlü kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi ön plana çıkan sosyal medya fenomeni Yazgı Gürlü 5 Ağustos 1986 tarihinde dünyaya gelmiştir. Aslan burcu olan sosyal medya fenomeni günümüz itibariyle 35 yaşındadır. Yaşamını İstanbul'da devam ettirmektedir. Moda tutkunu olan ve modayı yakından takip eden sosyal medya fenomeni Yazgı Gürlü giyim tarzıyla sosyal medyada hayranlarından yoğun övgü almaktadır. Spor tutkunu olan sosyal medya fenomeni düzenli olarak fitness ve pilates yapmaktadır. Doğayı ve doğallığı seven sosyal medya fenomeni sık sık doğa paylaşımları yapmaktadır. Hayvansever kişiliği ile geniş kitlelerin övgüsünü kazanan sosyal medya fenomeni Reina ve Vera isminde iki köpek ve Kobe isminde bir kedi sahibidir. Sanata meraklıdır. Dövmeleri ile sosyal medyada hayranlarından yoğun ilgi görmektedir. Leopar desenini sevdiğini söylemiştir. Yaz mevsimini sevmektedir. Sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir. Instagram'da yazgigurlu ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeninin bu yazı hazırlanırken 72K takipçisi bulunurken, dijital alandaki başarısını her geçen gün arttırmaktadır.