Yeliz YeÅŸilmen'den Çok Tartışılacak Kadına Åžiddet Sözleri!

Yeliz YeÅŸilmen eÅŸlerinden ÅŸiddet gören kadınlara ne tavsiye verdi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Yeliz YeÅŸilmen, eÅŸlerinden ÅŸiddet gören kadınlara verdiÄŸi tavsiyelerle ÅŸoke etti. Peki Yeliz YeÅŸilmen eÅŸlerinden ÅŸiddet gören kadınlara ne tavsiye verdi? Cevaplar haberimizde..

 

Yeliz YeÅŸilmen eÅŸlerinden ÅŸiddet gören kadınlara ne tavsiye verdi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Yeliz YeÅŸilmen, eÅŸlerinden ÅŸiddet gören kadınlara verdiÄŸi tavsiyelerle ÅŸoke etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Yeliz YeÅŸilmen, eÅŸlerinden ÅŸiddet gören kadınlara verdiÄŸi tavsiyelerle ÅŸoke etti. Peki Yeliz YeÅŸilmen eÅŸlerinden ÅŸiddet gören kadınlara ne tavsiye verdi? Cevaplar haberimizde..

 

Yeliz YeÅŸilmen eÅŸlerinden ÅŸiddet gören kadınlara ne tavsiye verdi?

 

2010’da evlendiÄŸi Ali UÄŸur AkbaÅŸ’dan geçen yıl boÅŸanan Yeliz YeÅŸilmen: Güzel ve ünlü bir insansanız evlilikte ÅŸiddet görebilirsiniz. Ben gördüm ama karşılığını da verdim. EvliliÄŸimizde yaÅŸadığımız ÅŸiddet aşırı sevgi ve aÅŸk kaynaklıydı. Kadınlara tavsiyem biraz sakin olmaları ve çenelerini tutmaları. 

 

yeliz yesilmen den eslerinden siddet goren kadinlara tartisilacak tavsiyeler