Yeliz Yeşilmen'in Gülşen Yorumu Olay Oldu! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Yeliz Yeşilmen, Instagram sayfasından yaptığı yorumda Gülşen'in bir konserinde arkadaşının kucağına oturmasıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Yeliz Yeşilmen, Instagram sayfasından yaptığı yorumda Gülşen'in bir konserinde arkadaşının kucağına oturmasıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Yeliz Yeşilmen, Instagram sayfasından yaptığı yorumda Gülşen'in bir konserinde arkadaşının kucağına oturmasıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Parayı veren popoya şaplak atıyor!

 

Bir konserinde erkek arkadaşının kucağına oturduğu görüntüden dolayı günlerce konuşulan Gülşen'in bu sefer de sahnede davulcuya para veren menajerine yaptığı kalça hareketi konuşulmaya başladı. Gülşen'in görüntüsünü izleyen Yeliz Yeşilmen ise "Parayı veren popoya şaplak atıyor" yorumunu yaptı. 

 

yeliz yesilmen den olay gulsen yorumu