Yiğit Marcus Aral Hakkında Yakalama Kararı! Yılın Duruşmasında İlk Raunt Bitti!

Sevgilisi Şevval Şahin ile birlikte yemek yediği için tartışma yaşadığı ve sonrasında kendisini denize attığı için davalık olan ünlü TV yıldızı Yiğit Marcus Aral ile iş adamı Kerem Kamışlı arasında görülen ilk duruşma biterken, Aral hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 

 

Sevgilisi Şevval Şahin ile birlikte yemek yediği için tartışma yaşadığı ve sonrasında kendisini denize attığı için davalık olan ünlü TV yıldızı Yiğit Marcus Aral ile iş adamı Kerem Kamışlı arasında görülen ilk duruşma biterken, Aral hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla dikkat çeken ünlü TV yıldızı Yiğit Marcus Aral ile iş adamı Kerem Kamışlı arasında görülen ilk duruşma biterken, Yiğit Marcus Aral hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 

 

Yiğit Marcus Aral ile Kerem Kamışlı davasının ilk duruşması az önce bitti. Amerika’da olan ve duruşmaya koronavirüse yakalandığı için katılmadığını söyleyen Yiğit Marcus Aral hakkında yakalama kararı çıktı. Aral’ın avukatları yerleşik hayatı Amerika’da olduğu için orada dinlenilmesini istedi ancak hakim reddetti. Yiğit Marcus Aral’ın adam öldürmeye kasten teşebbüs suçlamasıyla yargılandığı dava 3 Şubat’a ertelendi.