Yılbaşı Gecesinde Hangi Filmler İzlenir?

 

 Yılbaşı Geliyor…Yeni Yılı Evde Karşılayanlar Ne Yapacağını DüÅŸünüyorsa Hiç DüÅŸünmesin Biz Sizin için En Ä°yi Yılbaşı Filmlerini Derledik:

 

 

Evde Tek Başına- Imdb 7.4

 

Ailesini pek sevmeyen Kevin,  aldığı ceza üzerine geceyi evlerinin çatıkatında geçirir ve ertesi gün yatağında uyandığında ailesinin evde olmadığını, tatile giderken onu unuttuklarını fark eder. BaÅŸta panikleyen Kevin bunun fırsat olduÄŸunu çok geçmeden anlar ve yalnızlığın keyfini çıkarır. Fakat bu arada eve gözlerini dikmiÅŸ olan 2 hırsızı evden uzaklaÅŸtırmak artık Kevin'a düÅŸmüÅŸtür.

 

 

Kutup Ekspresi-Imdb 6,6

 

GeçirdiÄŸi Noel'ler nedeniyle artık Noel babaya olan bir inancı kalmayan küçük bir erkek çocuÄŸu, oldukça tuhaf bir trene atlayarak hiç bilmediÄŸi yollara düÅŸer. Ä°nancını sorguladığı için gideceÄŸi yere varmak onun için çok da heyecan uyandırıcı deÄŸildir. Ancak trenin içi kesinlikle öyledir. Ä°çerisinde bir sürü mucizenin yaÅŸandığı bu tren, Noel Baba'nın ikamet ettiÄŸi Kuzey Kutbu'na doÄŸru yol almaktadır.
Robert Zemeckis'in yönetmen koltuÄŸunda oturduÄŸu filmin büyük bir kısmını Tom Hanks seslendiriyor.

 

 

Hediye Operasyonu-Imdb 7.1

 

Arthur efsanevi Noel Baba’nın en küçük oÄŸludur ve Noel Baba'nın hediye dağıtma merkezi olan operasyon üssünde ekipteki herkes gibi canla baÅŸla çalışmaktadır. Fakat tıkır tıkır iÅŸleyen bu operasyon merkezinde hediyesini bekleyen yüz milyonlarca çocuk içinden bu sefer bir tanesini atlanır. Åžimdi Arthur'un görevi Noel sabahından önce son hediyeyi sahibine ulaÅŸtırmaktır... 

 

 

Noel Gecesi Kâbusu-Imdb 8.1

 

Balkabağı Kral Jack Skellington'un hanedanlığı, Halloweentown'da geçen olaylar iÅŸlenmektedir. Kabuslardan fırlamış bir kasabayı andıran Halloweentown, cinler, ecinniler, periler, ruhlar, gulyabaniler ve yarasalardan oluÅŸan "dinamik" bir nüfusa sahiptir. Jack'in yolu, bir gün Christmastown’a düÅŸer. Bu tuhaf memlekete yaptığı bu ziyaret sonucu, bu tuhaf yerden çok etkilenir. Christmastown'da gördüklerine özenerek kendi ÅŸehrini de oraya benzetmek için Santa Claus’u kaçırır. Santa’nın yerine geçen Jack, çocuklara kendince alternatif hediyeler dağıtmaya baÅŸlar.

 

 

Kiss Kiss Bang Bang- Imdb 7.7

 

Harry’nin asıl iÅŸi hırsızlıktır. Ancak hesapta olmayan olaylar aracılığı ile bir anda kendisini oyunculukla ilgili bir elemelerde bulur. Rol dedektifliktir. Sonra baÅŸarılı olmaya aklına koyar ve ciddi bir biçimde oyunculuk öÄŸrenmeye baÅŸlar. Rastlantı bu ya okul arkadaşı Harmony ile derslerde karşılaşır. Ancak Harry bunca zaman sonra onu etkilemekten vazgeçmek niyetinde deÄŸildir. Kahraman ayaklarında kendini öne sürer. Ancak ne yazık ki durum pek göründüÄŸü gibi deÄŸildir zira bu rol her an gerçeÄŸe dönüÅŸme potansiyeli taşımaktadır. 

 

 

NeÅŸeli Hayat-Imdb 6.1

 

Rıza Åženyurt, etliye sütlüye karışmayan, normal bir yurdum insanıdır. Kimsenin tavuÄŸuna kış demez, hiç kimsenin kötülüÄŸünü düÅŸünmez, kendi yağında kavrulup hayatına sessizce devam eden sıradan bir garibandır. Ancak kendisinin hiç de "normal" olmayan bir özelliÄŸi vardır. Rıza, büyük bir alışveriÅŸ merkezinde ‘part time’ Noel Baba olarak çalışmaktadır. Ancak rolünü üstlendiÄŸi adamı tanımamaktadır bile. Müslüman bir ülkenin arka sokaklarında yaÅŸayan bu adam, hayata tutunmaya çalışırken, hem komik hem de hüzünlü bir yolculuÄŸa çıkacaktır...
Yılmaz ErdoÄŸan’ın ülkemizde pek de denenmeyen bir alt-tür olan ‘Yılbaşı Filmleri’ silsilesine bir halka eklediÄŸi filmi, giÅŸede oldukça iyi hasılat yapmıştı. NeÅŸeli Hayat’ın baÅŸrollerinde ise Yılmaz ErdoÄŸan, Cezmi Baskın, Erdal Tosun, BüÅŸra Pekin ve Ersin Korkut var.

 

 

Aile Babası- Imdb 6.8

 

Jack Campbell, iÅŸinde fazlasıyla baÅŸarılı olan, zengin ve yakışıklı bir iÅŸ adamıdır. Hayatında ne istediyse, neyin olmasını dilediyse bir ÅŸekilde onu gerçekleÅŸtirmiÅŸtir. Bir Noel gecesi, gerçekleÅŸen birtakım tuhaf olayların akabinde kendisini bambaÅŸka bir konumda buluverir. Artık Jack Campbell'ın pek parası yoktur ancak bir ailesi vardır. Jack Campbell, büyük bir korkuya kapılmıştır. Zamanla bu duruma, yeni hayatına alışmaya baÅŸlayacaktır.

 

 

Noel’de Evde Olacağım – Netflix

 

Bir bölge savcı yardımcısı ve bekat bir anne olan Jackie, en son davasını bitirmeyi ve Noel’i sevimli ve erken geliÅŸmiÅŸ sekiz yaşındaki kızıyla geçirmeyi dört gözle bekliyor. Jackie’nin uzun süredir görüÅŸmediÄŸi babası beklenmedik bir ÅŸekildde evine geldiÄŸinde, geçmiÅŸteki yaraları sarmak zorunda kalacaklardır.

 

 

 

kaynak:beyazperde.com