Yıldız Tilbe Hayvanseverlerden Özür Diledi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman tepki çeken ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz gün sokak hayvanları için söylediği zehirli et verin gebersinler ifadelerinden dolayı hayvanseverlerden özür diledi.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman tepki çeken ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz gün sokak hayvanları için söylediği zehirli et verin gebersinler ifadelerinden dolayı hayvanseverlerden özür diledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz gün sokak hayvanları için söylediği zehirli et verin gebersinler ifadelerinden dolayı hayvanseverlerden özür diledi.

 

Kalbini istemeden kırdığım köpek sahibi insanlar için çok özür dilerim!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman tepki çeken ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz gün sokak hayvanları için söylediği zehirli et verin gebersinler ifadelerinden dolayı hayvanseverlerden özür diledi. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda hayvanseverlerden özür dileyen şarkıcı "Kalbini istemeden kırdığım köpek sahibi insanlar için çok özür dilerim , yakınlarını köpek saldırısında kaybeden yüreği dağılan insanlardan da özür dilerim .  Kırıldığım insanları da Allaha havale ettim , bundan sonra" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

yildiz tilbe hayvanseverlerden ozur diledi