Yoğun Bakımda Tedavisi Devam Eden Metin Uca'nın Menajerinden Sağlık Durumu Açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde direksiyon başında fenalaşarak kaza yapan ve kaldırıldığı hastanede ameliyat olan Metin Uca'nın yoğun bakımdaki tedavisi devam ederken menajeri Kübra Kalem Baykara tarafından sağlık durumu ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. 

 

Sözcü'nün haberine göre; Yoğun bakımda bulunan Metin Uca'nın sağlık durumu hakkında menajeri açıklama yaptı. Geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçiren ve yoğun bakımda tedavisi devam eden tiyatrocu, yazar ve sunucu Metin Uca’nın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı. Uca’nın menajeri Kübra Kalem Baykara tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

 

“Sevgili dostlarımız, değerli sevenlerimiz, Metin Uca’nın sağlık durumu hakkındaki gelişmeleri bekleyen binlerce mesaj alıyorum. Bu kadar seveninin olması beni hem mutlu ediyor hem duygulandırıyor. Endişelerinizi gidermek ve sizleri de mutlu etmek için bu paylaşımı yapma ihtiyacı hissettim. “Canımız Metin’in sağlık durumu her geçen gün daha iyiye gidiyor. 9 gündür yoğun bakımda olmasının sebebi, anlık takibin önemi için tedbir amaçlı. Doktorları, yakın zamanda taburcu olacağını, evde devam edilecek ek tedaviyle kısa sürede eski sağlığına kavuşacağını söylüyor.”

 

“BİR SÜRE DAHA SİZLERDEN AYRI KALACAK”

 

“Kıymetlimiz Metin Uca, enfeksiyon riski ve ek tedavi nedeniyle, doktorların önerisiyle bir süre daha sizlerden ayrı kalacak. Hassasiyetiniz ve anlayışınız için şimdiden çok teşekkür ediyoruz.”

 

“Biraz daha sabır…Yakın bir arkadaşının dediği gibi ‘Sevgimizi sabırla büyütelim’ Tamamen iyileştiğindeyse tüm sevenleriyle ilk buluşmamızı sahnede gerçekleştireceğiz. Bu anı heyecanla bekliyor, ilk gösterisini gerçekleştirmek için üstün çaba gösterip hızla iyileşeceğine eminim.”



Etiketler: