Yonca Evcimik'in Değişimi Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Yonca Evcimik değişimiyle sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Yonca Evcimik değişimiyle sosyal medyada gündem oldu. 

 

Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, sosyal medya hesabından paylaştığı son görüntüsüyle gündeme damga vurdu. 60 yaşındaki şarkıcının yüzündeki dikkat çeken değişim, hayranlarını ve takipçilerini meraklandırdı. Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni görüntüsüyle gündemde yer buldu. 60 yaşındaki şarkıcının yüzündeki değişiklik, hayranları ve takipçileri arasında merak konusu oldu. Evcimik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yüzünü gerdirdikten sonraki haliyle ilgili bilgi verdi. Şarkıcı, bu değişikliği gerçekleştirdiği işlemin cerrahi olmadığını vurgulayarak, "Yaptırdığım cerrahi bir işlem değil. Ameliyatsız yüz gerdirme şekillendirme işlemi estelift'tir" ifadelerini kullandı.

 

yonca evcimik in degisimi sosyal medyada gundem oldu

 

Estelift yöntemi nedir?

 

Estelift, sadece yüz enjeksiyonlarına dayanan bir gençleştirme yöntemi olarak biliniyor. Bu uygulama, herhangi bir cerrahi müdahaleye ihtiyaç duymadan gerçekleştirilen bir estetik işlem olarak öne çıkıyor. Yonca Evcimik'in tercih ettiği estelift ile ilgili açıklamaları, sosyal medyada geniş bir yankı uyandırdı. Şarkıcının doğal ve ameliyatsız bir şekilde gençleşmesi, estelift yönteminin popülerliğini bir kez daha vurguladı.



Etiketler: