Yunus Emre Özden'den Olay Survivor 2022 All Star Açıklaması! Adayı Yakacaktık! Vaz Geçtik!

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmacılarından Yunus Emre Özden, önceki gün sevgilisi Berisa Gözen ile objektiflere yakalanırken, yaptığı Survivor açıklamasıyla gündem oldu. 

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmacılarından Yunus Emre Özden, önceki gün sevgilisi Berisa Gözen ile objektiflere yakalanırken, yaptığı Survivor açıklamasıyla gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Survivor 2022 All Star yarışmacılarından Yunus Emre Özden, önceki gün sevgilisi Berisa Gözen ile objektiflere yakalanırken, yaptığı Survivor açıklamasıyla gündem oldu. 

 

yunus emre ozden den olay survivor 2022 all star aciklamasi adayi yakacaktik vazgectik

 

Adayı yakacaktık para cezasını duyunca vazgeçtik!

 

TV8'de yayınlanan Survivor 2022 All Star yarışmacılarından Yunus Emre Özden, önceki gün sevgilisi Berisa Gözen ile objektiflere yakalanırken, yaptığı Survivor açıklamasıyla gündem oldu Hürriyet gazetesinin haberine göre; Survivor’dan elenen Yunus Emre Özden, önceki gece sevgilisi Berisa Gözen’le görüntülendi. Soruları yanıtlayan Özden, Survivor’da yaşadığı ilginç bir anıyı anlattı: “Yasin Obuz, ‘adayı yakacağız, benimle misin’ diye sordu. Ben de ‘seninleyim’ dedim. Çok büyük para cezası ödeyeceğimizi öğrenince vazgeçtik.”