Yürek Çıkmazı Perihan Rozet Hubeş Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Yürek Çıkmazı Perihan Rozet Hubeş kimdir? TRT1'in yeni dizisi Yürek Çıkmazı 1 Kasım 2022 tarihinde yayınlanan bölümüyle yayın hayatına başlarken dizide Perihan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Rozet Hubeş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Rozet Hubeş kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Yürek Çıkmazı Perihan Rozet Hubeş kimdir? TRT1'in yeni dizisi Yürek Çıkmazı 1 Kasım 2022 tarihinde yayınlanan bölümüyle yayın hayatına başlarken dizide Perihan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Rozet Hubeş ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Rozet Hubeş kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

yurek cikmazi perihan rozet hubes kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Yürek Çıkmazı Perihan Rozet Hubeş kimdir?

 

Rozet Hubeş kimdir? Rozet Hubeş 1959 yılında dünyaya gelmiştir. Günümüzde 63 yaşında olan oyuncu yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransız Dili Ve Edebiyatı Bölümünde tamamlamıştır. Konservatuvar Tiyatro Bölümünü de eğitim almıştır. Yaklaşık 25 yıldır tiyatrolarda sahne almıaktadır. Kırmızı Oda, Çalıkuşu, Hayat Devam Ediyor gibi dizi ve filmlerde rol alan oyuncu son olarak Yürek Çıkmazı oyuncu kadrosuna dahil oldu. Instagram'da rozethubes ismiyle paylaşımlarına devam etmektedir.