Yüsra Geyik'in Göğüs Dekolteli Paylaşımı Beğeni Topladı! Koskoca Hüsnü Çoban'ın Kızı Nasıl Da Büyüdü!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Yüsra Geyik, Instagram sayfasından yaptığı göğüs dekolteli paylaşımı ile beğeni toplarken, hayranlarında çok sayıda yorum aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Yüsra Geyik, Instagram sayfasından yaptığı göğüs dekolteli paylaşımı ile beğeni toplarken, hayranlarında çok sayıda yorum aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Yüsra Geyik, Instagram sayfasından yaptığı göğüs dekolteli paylaşımı ile beğeni toplarken, hayranlarında çok sayıda yorum aldı. 

 

yusra geyik in gogus dekolteli paylasimi gundem oldu koskoca husnu coban in kizi nasil da buyudu

 

Koskoca Hüsnü Çoban'ın kızı nasıl da büyüdü!

 

Şu sıralar Show TV'de yayınlanan Aile dizisinde rol alan ünlü oyuncu Yüsra Geyik Instagram sayfasından yaptığı göğüs dekolteli paylaşımı ile beğeni topladı. Göğüs dekolteli paylaşımında güzelliğiyle büyüleyen ünlü oyuncu Yüsra Geyik için takipçileri "Sen hangi dizide oynarsan oyna biz seni Zeliş olarak seviyoruz", "Koskoca Hüsnü Çoban'ın kızı nasıl da büyüdü", "Fizik Queen", "Çok güzelsin", "Arka sokaklar dizisine ne oldu?" gibi yorumlarda bulunurlarken paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 



Etiketler: