Yüz Yogası Nedir? Nasıl Yapılır?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de yüzleridir. Güzelliğe önem veren kadınlar yüz yogası yapıyorlar. Genellikle herkesin ilgilendiği yüz yogası sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu yöntem nedir? Ne işe yarar? İşte cevabı haberimizde...

 

Yüz yogası egzersizleri, yüz kaslarını tetikleyerek mimik ve jest hareketlerinin defalarca kez tekrarlanması sonucu oluşan kırışıklıkları önlemek, az çalışan güçsüz kasları kuvvetlendirerek sarkmaları ve olumsuz görünümü gidermek amacıyla yapılan yardımcı hareketler bütünüdür.

 

Yüz yogası ne işe yarıyor?

 

Yüz yogası, kalıcı sonuçlar doğurabilecek doğal, alternatif bir seçenektir. Teknik, yüzünüzü, boynunuzu ve omuzlarınızı hedeflemek için çeşitli masaj ve egzersizler kullanır. Araştırmalar yüz yogasının yanak ve yüz kaslarını güçlendirerek yüzünüzün yapısal görünümünü iyileştirmede etkili olabileceğini göstermektedir.

 

Yüz yogasının faydaları nelerdir?

 

Yüz yogası kan dolaşımını hızlandırmaktadır. Kan dolaşımı hızlanacağı için uyku hali ortadan kalkar. Çok büyük masraflarla yapılan estetik operasyonlarla kıyaslandığında, yüz yogası masrafsız ve daha pratiktir. Yaşın ilerlemesine bağlı oluşan kırışıklık ve sarkmaları engeller.

 

Yüz yogası nasıl yapılır? 

 

 



Etiketler: