Zafer Algöz'den Beşiktaş Fenerbahçe Derbisi İle İlgili Dikkat Çeken Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Zafer Algöz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Zafer Algöz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Zafer Algöz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

İki takımda kadronun yarısıyla vedalaşmalı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Zafer Algöz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Beşiktaş Fenerbahçe maçı için "Çok zevksiz ve kalitesiz derbi oldu. Beşiktaş ve Fenerbahce eldeki oyuncuların yarısıyla vedalaşmalı.Bu kadroyla seneye 2 takım da şampiyonluğa oynayamaz." ifadelerini kullanan Algöz sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

zafer algoz den olay besiktas fenerbahce derbi yorumu