Zeynep Bastık'ın Evi Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Zeynep Bastık'ın Urla'da yer alan lüks villası sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Zeynep Bastık'ın Urla'da yer alan lüks villası sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Zeynep Bastık'ın Urla'da yer alan lüks villası sosyal medyada gündem oldu. 

 

zeynep bastik in urla daki evinin fiyati dudak ucuklatti

 

Evinin fiyatı dudak uçuklattı!

 

Son dönemde boşanma haberleriyle gündemde olan ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Zeynep Bastık'ın evi sosyal medyada gündem oldu. Kazancını gayrimenkule yatıran ünlüler arasında yer alan ünlü şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Zeynep Bastık'ın Urla'daki lüks villası sosyal medyada gündem oldu. Her konserinden 500 bin TL aldığı iddia edilen Zeynep Bastık'ın Urla'da yer alan havuzlu, doğayla iç içe olan lüks villasının fiyatı gündem olurken en çok konuşulan konular arasında yerini aldı. Evin değerinin 40 milyon TL olduğu iddia ediliyor. 



Etiketler: