Zeynep Bastık İstanbul'u Terk Etti! Yeni Evinin Fiyatı Dudak Uçuklattı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Zeynep Bastık Youtube'da katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Zeynep Bastık Youtube'da katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Zeynep Bastık Youtube'da katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla gündem oldu. 

 

Projeleriyle son yılların en hızlı çıkış yapan şarkıcılarından biri olan Zeynep Bastık, İstanbul’u terk etme kararı almıştı. İzmir’in Urla ilçesine yerleşen Bastık’ın doğayla iç içe bir ev satın aldığı ve konutun 40 milyon TL civarında olduğu iddia edildi. Projeleriyle adından sıkça bahsettiren ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan Zeynep Bastık, bu günlerde özel hayatıyla gündemde. Son dönemde peş peşe konser verip kazancını artıran genç şarkıcı İstanbul'u terk edip İzmir Urla'ya yerleşme kararı aldı.

 

Haber Global'in haberine göre, Zeynep Bastık'ın Urla'da satın aldığı evin 40 milyon TL civarında olduğu konuşuluyor. Ayrıca Bastık'ın doğayla iç içe bir evde yaşadığı öğrenildi. S.O.B.A isimli YouTube programına konuk olan güzel şarkıcı "İstanbul'dan ne ara uzaklaşmak istedin? Burası seni müzikalite olarak doyuran bir şehirdi. Sen İstanbul'u çok seviyordun" sözlerine ise, "Ben İstanbul'u hala çok seviyorum ama depremden sonra bana bir anksiyete geldi. Apartmanların ve insanların arasında kalmaktan bir klostrofobi bastı. Bir de Urla'yı çok seviyorum, orada çok güzel bir hayat da kurdum kendime" yanıtını verdi. 5 bin metrekare arazi satın aldığı iddialarına ise Bastık "Böyle şeyleri konuşmaktan hoşlanmam. Orada tatlı, mütevazi ve minimal bir hayat yaşıyorum." cevabını verdi.



Etiketler: