Zeynep Bastık İstanbul'u Terk Ettiği İddialarına Son Noktayı Koydu!

Sosyal medyada yaptığı soru cevap etkinliğinde hayranlarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık İstanbul'u terk ettiği iddialarına son noktayı koydu. 

 

Sosyal medyada yaptığı soru cevap etkinliğinde hayranlarının sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık İstanbul'u terk ettiği iddialarına son noktayı koydu. 

 

Urla'da lüks bir eve yatırım yapan Zeynep Bastık, İstanbul'u terk ettiği iddialarına noktayı koydu. Genç müzisyen son olarak yeni hayatıyla ilgili yaptığı açıklamayla gündeme gelmişti. Bastık, "Asrın felaketi" olarak nitelendirilen ve 11 ilimizde ağır yıkımlara neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra taşınma kararı aldığını ve Urla'da kendisine mütevazi bir hayat kurduğunu açıklamıştı. ''İstanbul'u çok seviyordun. Burası seni müzikalite olarak doyuran bir şehirdi. İstanbul'dan ne ara uzaklaşmak istedin?'' sorusuna Zeynep Bastık şu yanıtı vermişti: Ben İstanbul'u hala çok seviyorum. Ama depremden sonra bana bir anksiyete geldi. Apartmanların ve kalabalığın içinde kalmakla ilgili kolstofobiye girdim. O yüzden de taşındım. Urla'yı çok seviyorum. Çok güzel bir hayat kurdum kendime.

 

zeynep bastik istanbul u terk ettigi iddialarina son noktayi koydu

 

Sosyal medya hesabından soru-cevap yapan Bastık, "İzmir'de yaşamaya başladığın doğru mu?" sorusuna şu yanıtı verdi:Doğru değil. İstanbul'dayım çoğunlukla. Tüm boşluklarda Urla'ya kaçmaya çalışıyorum ama. Yoğun bir deprem korkusu yaşadığım için daha çok tetiklenip kaçmaya çalışıyorum artık. 40 milyon TL'ye satın aldığı öğrenilen evinin son derece lüks detayları vardı. Bastık evinden bir kareyi paylaşmıştı. Evinin bir odasını stüdyo yapan Zeynep Bastık evini anlatırken "Tatlı, mütevazi, minimal bir hayat yaşıyorum" demişti.



Etiketler: