Zeynep Beşerler'den Ahmet Çakar'ın Melis Sezen İçin Söylediği Sözlere Olay Yanıt!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren eski oyuncu Zeynep Beşerler Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen ile ilgili söylediği "Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok." ifadelerini çok sert yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren eski oyuncu Zeynep Beşerler Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen ile ilgili söylediği "Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok." ifadelerini çok sert yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren eski oyuncu Zeynep Beşerler Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen ile ilgili söylediği "Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok." ifadelerini çok sert yanıt verdi.  

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren eski oyuncu Zeynep Beşerler Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda MHP eski milletvekili Ahmet Çakar'ın Melis Sezen ile ilgili söylediği "Geçen gün bir galaya çağırdılar. Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Ahmet Çakar'ın Melis Sezen ile ilgili şok sözleri için "Sana ne beee!!!!Bakma!!Giyilen bir kıyafete kanunen suç ne demek?Sen kimsin ???Sapık!!" ifadelerini kullanan Beşerler sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

zeynep beserler den ahmet cakar in melis sezen icin sozlerine olay yanit