Zeynep Beşerler Ve Emir İçgören Çifti Boşanıyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Zeynep Beşerler'in 10 yıllık eşi Emir İçgören ile boşanacakları iddiası sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Zeynep Beşerler'in 10 yıllık eşi Emir İçgören ile boşanacakları iddiası sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Zeynep Beşerler'in 10 yıllık eşi Emir İçgören ile boşanacakları iddiası sosyal medyada gündem oldu. 

 

Posta gazetesinden Bekir Saçar haberinde konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

 

10 yıldır evli olan Zeynep Beşerler ve Emir İçgören çifti evliliklerinde yolun sonuna geldi. Oyuncu Zeynep Beşerler 2013’te iş insanı Emir İçgören ile evlenmiş, 2016’da oğulları Kerem dünyaya gelmişti. Gözlerden uzak, sessiz, sakin mütevazı bir yaşam süren çiftin boşanacaklarını öğrendim. Emir Bey geçen hafta Etiler Çamlık’ta bekar hayatı yaşayacağı bir daire kiraladı. İçgören 2009’da Amsterdam’da piste inerken çakılan uçaktan kurtulanlar arasındaydı. 8 kişinin hayatını kaybettiği bu kazada ölenlerden biri de babası Mert İçgören’di.