Zeynep Koçak'ın Değişimi Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Oğuzhan Koç'un eski sevgilisi Zeynep Koçak'ın son hali nasıl? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncularından Zeynep Koçak'ın değişimi sosyal medyada gündem oldu. Peki Oğuzhan Koç'un eski sevgilisi Zeynep Koçak'ın son hali nasıl? Cevaplar haberimizde..

 

Oğuzhan Koç'un eski sevgilisi Zeynep Koçak'ın son hali nasıl? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncularından Zeynep Koçak'ın değişimi sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncularından Zeynep Koçak'ın değişimi sosyal medyada gündem oldu. Peki Oğuzhan Koç'un eski sevgilisi Zeynep Koçak'ın son hali nasıl? Cevaplar haberimizde..

 

zeynep kocak in degisimi sosyal medyada gundem oldu

 

Takipçileri tanıyamadı! 

 

Oğuzhan Koç ile bir dönem aşk yaşayan Çok Güzel Hareketler Bunlar ile tanınan Zeynep Koçak'ın şaşırtan değişimi ağızları açık bıraktı. Çok Güzel Hareketler Bunlar adlı programla şöhreti yakalayan oyuncu Zeynep Koçak'ın son halini görenler gözlerine inanamıyor. Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, Büşra Pekin, Şahin Irmak ve İbrahim Büyükak’ın da aralarında olduğu ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın ilk sezonunda yer alan Zeynep Koçak, şimdi bambaşka biri oldu. Koçak, aldığı bir kararla saçlarını koyu renge boyayıp kıvırcık yaptı. Değişimini de Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla gösterdi. Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla bir dönem gündem olan oyuncu aldığı kilolar ve yaptırdığı estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüştü. Takipçileri 37 yaşındaki oyuncuyu tanıyamadı. Koçak aldığı kilolar ve yaptırdığı estetik operasyonlarla adeta yeniden doğdu. Sarı saçlı ve zayıf haliyle hafızlarımızda kalan Zeynep Koçak değişimi ise akılları aldı.