Zeynep Tokuş'un Sınırları Zorlayan Yoga Paylaşımı Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü eski oyuncu ve yoga eğitmeni Zeynep Tokuş Instagram sayfasından yaptığı son paylaşım ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü eski oyuncu ve yoga eğitmeni Zeynep Tokuş Instagram sayfasından yaptığı son paylaşım ile gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü eski oyuncu ve yoga eğitmeni Zeynep Tokuş Instagram sayfasından yaptığı son paylaşım ile gündem oldu. 

 

Herkes onu Deli Yürek dizisinden tanıyor. Yıllara meydan okuyan güzelliği gençlere taş çıkıyor. Zeynep Tokuş’un esnek vücudu ve dik duruşu yine adından söz ettiriyor. Yıllar ondan hiçbir şey götürmemiş. Onun son halini görenler hayran kalıyor. Deli Yürek dizisiyle tanınmaya başlanan Zeynep Tokuş şimdilerde spor eğitmenliği yapıyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Tokuş ilerleyen yaşına rağmen esnek vücudu ve kıvrak hatları ile büyük beğeni topluyor. Yıllar önce başlattığı oyunculuk deneyimini şimdi farklı bir kariyer ile yönlendiriyor. Zeynep Tokuş yoga eğitmenliğine başladı. Oyunculuğa ara veren hayatını farklı bir yöne çevirerek kariyerinde daha dingin ve sade bir yaşantı önceleyen Tokuş hedeflediği başarıya ulaşabilmek için harcadığı çabayı sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile de paylaşıyor.

 

zeynep tokus un son paylasimi sosyal medyada gundem oldu

 

KENDİNE HAYRAN BIRAKTI!

 

Vücudunu son limitine kadar gerdirdiği o paylaşım ile kendine hayran bırakan Tokuş, duruşuyla büyük beğeni topluyor. Yeni kariyeri her gün şekillenirken egzersiz yaptığı o kareleri sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Zeynep Tokuş'un paylaşımına büyük beğeni geldi. Bir röportajında bedeninin en son noktasını ve sınırını keşfedebilmek için zorlayıcı hareketler yaptığını bu süreçte oğlunun ve eşinin ona destek olduğunu söylemişti. Acroyoga sporunda kendini daha da geliştiren ve profesyonel hale getiren Tokuş geçtiğimiz günlerde oğluyla birlikte yaptığı çalışmasını video haliyle paylaşmıştı. O bu paylaşımın altına şu yorumu ekledi: “Hayat tek başımıza yaşadığımız bir düzen değil. Sürekli biriyle ilişki halindeyiz. Ailemiz, arkadaşlarımız, sevdiklerimiz, iş arkadaşlarımız. Yoga bireysel olarak bize sonsuz fayda sağlarken Acroyoga ve Partner Yoga kadar bu anlamda ilişkilerimizi çok geliştirir.”



Etiketler: