Ziynet Sali Ayrılık İddialarıyla İlgili Açıklama Yaptı! İki Buçuk Ay Tekerlekli Sandalye İle..!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ziynet Sali, önceki gün Number 1 Türk FM'de yayınlanan Number 1 Star programına konuk olurken çarpıcı itiraflara imza attı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ziynet Sali, önceki gün Number 1 Türk FM'de yayınlanan Number 1 Star programına konuk olurken çarpıcı itiraflara imza attı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ziynet Sali, önceki gün Number 1 Türk FM'de yayınlanan Number 1 Star programına konuk olurken çarpıcı itiraflara imza attı. 

 

ziynet sali den carpici itiraflar iki bucuk ay tekerlekli sandalye ile konser verdim

 

Eşi ile ayrılık iddialarına güldü! Öve öve bitiremedi!

 

Eşi ile ayrılık iddiaları karşısında şaşıran Sali, gülerek yanıt verirken 4 yıldır birlikte çalıştığı eşini yere göğe sığdırmadı. Sali, 'Erkan çok güçlü bir müzisyen, sırtımı ona dayıyorum. Enerjisi çok yüksek beni ve orkestramı çok yükseltiyor." dedi. 

 

Gece hayatım hiç olmadı!

 

Gece hayatınız var mı? Hiç geceleri dışarı çıkar mısınız? Çıkmayı sever misiniz? sorusuna yanıt veren Sali "Ben sosyal bir insanım ama gece hayatım olmadı. Sürekli partileyen bir tip değilim." ifadelerini kullandı. 

 

İki buçuk ay tekerlekli sandalye ile konser verdim!

 

Bir sahne anısını anlatan Sali, " İlk kez yılbaşında sahneye çıktığımda kırık şişler yüzünden sol ayak parmağım ve tendonlarım kesildi. 2- 2 buçuk ay sahneye tekerlekli sandalyeyle çıktım." dedi. Türkiye'de iki kadının düet yapmamasından yakınan Sali, "Ebru Güneş ve Funda Arar ile düet yapmak isterim, hem sesimizi rengi aynı hem de dostluğumuz baki." açıklamasını yaptı. Ziynet Sali'nin annesi Sali'yi yayın sırasında telefon ile görüntülü olarak arayarak sürpriz yaptı. Kızının çok temiz kalpli olduğunu ama bazen nazlı bazen de çok inatçı olduğunu söyledi. 



Etiketler: