Zuhal Topal İle Yemekteyiz Berkay Demirci Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Yemekteyiz Berkay Demirci kimdir? TV8'de yayınlanan Yemekteyiz programında yer alan Berkay Demirci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Berkay Demirci kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Zuhal Topal İle Yemekteyiz Berkay Demirci kimdir? TV8'de yayınlanan Yemekteyiz programınında yer alan Berkay Demirci ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Berkay Demirci kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

zuhal topal ile yemekteyiz berkay demirci kimdir nerelidir kac yasindadir

 

 

Berkay Demirci kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

 

Zuhal Topal ile Yemekteyiz Berkay Demirci kimdir?  12 Mayıs 1995 tarihinde dünyaya gelen ünlü sosyal medya fenomeni Berkay Demirci, boğa burcudur. Yükseleni hem aslan hem boğa olan ünlü sosyal medya fenomeni burcunun özelliklerinin neredeyse tamamını taşıdığını söylüyor. Bahçeşehir Üniversitesi Sinema Televizyon mezunu olan ünlü sosyal medya fenomeni mezuniyeti sonrası eğitimine Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi ile devam etti. Bunun dışında Naşit Özcan’dan da oyunculuk dersi aldığını söyleyen ünlü sosyal medya fenomeni Berkay Demirci’nin en sevdiği film Unutursam Fısılda’dır.  Youtuber olan ünlü sosyal medya fenomeni Gıybet Mi isimli bir Youtube kanalının sahibidir. Bunun yanında çok ünlü bir markanın sosyal medyasını yönettiğini söylüyor. Bugüne kadar Gıybet Mi isimli Youtube kanalında Bircan Bali, Selin Ciğerci, Samet Liçina, Aycan Varış gibi bir çok ünlü ismi ağırladığını söyleyen ünlü sosyal medya fenomeni önümüzdeki dönemde bu alanda yepyeni sürpriz isimleri ağırlayacağını belirtiyor.

 

Youtube kanalında yaptığı yayınlarda pekçok yarışma programının bilinmeyenlerini anlattığı için sokakta vatandaşlar kendisine “İfşacı çocuk” ismini takmışlar. Bu lakaptan keyif aldığını söyleyen Demirci gerçekleri ortaya çıkardığı için mutlu olduğunu söylüyor. Geçtiğimiz aylarda “Yemekteyiz” programına katılan ünlü sosyal medya fenomeni bu yarışmada birinci oldu. Önümüzdeki dönemde bir fırsat daha olursa yine bir yarışma programına katılmak istediğini söyleyen ünlü sosyal medya fenomeni bundan keyif aldığını belirtiyor. Instagram’da berkayb3 ismiyle paylaşım yapan ünlü sosyal medya fenomeni Berkay Demirci’nin bu yazı hazırlanırken 128 bin takipçisi bulunurken, Youtube kanalı Gıybet Mi’de ise 69.1 bin abonesi bulunmaktadır.