6. Under Armour Bodrum Yarı Maratonuna Geri Sayım Başladı!

Bu yıl DoÄŸuÅŸ Grubu'nun ana sponsorluÄŸu ve Under Armour'un isim sponsorluÄŸunda 6'ncısı düzenlenecek Bodrum Yarı Maratonu, 21K,10K, 5K parkurlarının yanında, spor söyleÅŸileri, spor festivali, BeatBodrum ve daha birçok etkinliÄŸe ev sahipliÄŸi yapacak.

 

Bodrum'da spor turizmine yeni bir soluk getiren Under Armour Bodrum YarıMaratonu, her yaÅŸtan ve düzeyden koÅŸu severi geçen yıl olduÄŸu gibi bu yıl da bir araya getirecek. 01Ekim Pazar günü Bodrum Kalesi'nden baÅŸlayacak parkurlar, tarihi Myndos Kapısı'na kadar uzanacak. KoÅŸucular sahil turu ile deniz havasını solurken, Antik Tiyatro'nun tarih kokan basamakları dabu güzel etkinliÄŸe eÅŸlik edecek.

 

Etkinlik hakkında bilgi veren Mint Organizasyon Kurucusu Engin Çetinay,"Under Armour Bodrum Yarı Maratonu'nun bu yılki mottosu olan#bodrumdakoÅŸmanınheranındamutlulukvar, sadece yarışta baÅŸarı kazanmayı deÄŸil, yaÅŸamımızda kendimiz ve çevremiz için yaptıklarımızı ve paylaÅŸmayı da ifade ediyor. Geçen yıl olduÄŸu gibi bu yıl da iki farklı sosyal sorumluluk projesi hayata geçiyor. Engelsiz bir yaÅŸam için farkındalık yaratmayı hedefleyen Under Armour Bodrum Yarı Maratonu, sporseverleri de buamaca ortak ediyor. Festivalin ruhunu yansıtan madalyalar, BodrumSaÄŸlık Vakfı bünyesindeki özel çocuklarımız tarafından tasarlanıp üretiliyor. Bodrum Geçici Hayvan Barınakları ile yapılan iÅŸbirliÄŸi ile hem sokak hayvanlarına destek veriliyor, hem de tüylü dostlarımız için mama ve tıbbi malzeme bankası oluÅŸturuluyor. Bodrum Belediyesi ve ÇaÄŸdaÅŸ Holding'in anasponsorları olduÄŸu maratonun Co SponsorluÄŸunu ise Bodrium Hotel &SPA, UludaÄŸ Ä°çecek, Garmin, Acıbadem, Pınar Protein, Sünger Pizza, Fifi, 3 Enerji, Power APP, Garmin ve May Ajans üstlendi"diye konuÅŸtu.

 

Geçen yıl kontenjanların dolmasıyla birlikte kayıtların bir hafta öncesinde kapandığı maratonda bu yıl bin 750 katılımcının hedeflendiÄŸini dile getiren Çetinay, kayıtlarınwww.bodrumyarimaratonu.com'dan online yapılabildiÄŸini ve websitesinde otel, restoran, transfer gibi ihtiyaçlar için çözüm ortaklarının da duyurulduÄŸunu sözlerine ekledi.

 

YARIÅžLAR 3 PARKURDA KOÅžULACAK

 

21K PARKURU: Bodrum Meydanı - Marina - Myndos Kapısı - Gümbet Sahili- Bitez Bahçe Arası - Bitez Köy Ä°çi - Konacık - Antik Tiyatro- Kumbahçe Sahili - PaÅŸa Tarlası - Bodrum Yolcu Limanı - ArtemisCaddesi -Atatürk Caddesi - Bodrum Meydanı

10K PARKURU: Bodrum Meydanı - Marina - Myndos Kapısı - Antik Tiyatro -Bodrum Kalesi (manzara) - Artemis Caddesi (Eski Bodrum) - Kumbahçe -Bodrum Limanı - Barlar Sokağı - Bodrum Meydanı

5K PARKURU: Bodrum Meydanı - Marina - Myndos Kapısı - Antik Tiyatro -Bodrum Kalesi (manzara) – Bodrum Meydanı

 

RENKLÄ° ETKÄ°NLÄ°K PROGRAMI

 

29 EYLÜL CUMA

Fuar
Kayıt ve Yarış Kitlerinin Dağıtımı
AntikTiyatro Spor Festivali

 

30 EYLÜL CUMARTESÄ°

Kayıt ve Yarış Kitlerinin Dağıtımı
SporSöyleÅŸileri
#BeatBodrum Ritmi Hisset 4K (Marina YachtClub)
Sadece Makarna Partisi DeÄŸil
 

01 EKÄ°M PAZAR

21K /10K / 5K Start
Konser - Dj Performans
Ödül Töreni