Amerikalı Yapımcının Evlenme Teklifi Olay Oldu!

Amerikalı film yapımcısı Lee Loechler'ın sevgilisine yaptığı sıradışı evlenme teklifi sosyal medyada olay oldu. 

 

Amerikalı film yapımcısı Lee Loechler'ın sevgilisine yaptığı sıradışı evlenme teklifi sosyal medyada olay oldu. How To With Tia and Mia, A Legendary Christmas with John and Chrissy gibi yapımların yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlenen Amerikalı ünlü film yapımcısı Lee Loechler'in sevgilisi Sthuthi'ye yaptığı sıradışı evlilik teklifi sosyal medyada günün konusu oldu. 

 

ABD'nin Massachusetts eyaletinde yaşayan yapımcı Lee Loechler, kız arkadaşı Sthuthi David'in çocukken en sevdiği film olan 'Uyuyan Güzel'in sonunu değiştirerek ona sürpriz bir evlilik teklifi yaptı. Animasyonunun orjinal halini değiştirerek sonunda prensin prensese evlenme teklif ettiği bir sahne ekleyen Loechler, bu yeni versiyonu lokal bir sinemaya verdi. Loechler, daha sonra salona sevdikleri tüm yakınlarını davet edip David'e bir filme bilet aldıklarını söyleyerek onunla birlikte en ön sıraya oturdu. Filmin sonunda prensten gelen evlenme teklifi ile kız arkadaşına tek taş yüzük uzattı. 

 

Loechler'in yaptığı evlenme teklifi Youtube kanalında yayınlanırken, 9 Ocak'tan bu yana bu ilginç video 4.7 milyondan fazla izlenirken sosyal medyada günün en çok konuşulan konulardan biri olmayı başardı. 

 

İşte o sıradışı evlenme teklifi;