Angelina Jolie Ve Haluk Bilginer'i Buluşturan Maria Filminden İlk Fotoğraflar Yayınlandı!

Yönetmenliğini Pablo Larrain'in yaptığı Haluk Bilginer ve Angelina Jolie'nin buluştuğu Hollywood yapımı Maria'nın çekimlerinden ilk kareler geldi. 

 

Angelina Jolie ve Haluk Bilginer’i buluşturan "Maria" filminden ilk fotoğraflar yayınlandı. Pablo Larraín'in yönettiği film, Yunan opera sanatçısı Maria Callas'ın hayatını anlatacak. Yönetmen Pablo Larrain'in şarkıcı Maria Callas'ın hayatını anlatacak olan yeni filmi "Maria"nın hazırlıkları başladı. Yönetmen Larrain, filmden Angelina Jolie'nin Maria Callas rolündeki ilk iki fotoğrafını yayınladı.  Film, gerçek hikayelere dayanarak, opera sanatçısının 1970'lerin Paris'indeki yalnızlığının son günlerini merkezine alarak onun hareketli ve trajik öyküsünü anlatacak. Senaryosunu Steven Knight'ın yazdığı filmde Yunan soprano Maria Callas'a Angelina Jolie, Yunan armatör Aristotle Onassis'e ise Haluk Bilginer hayat verecek. 

 

haluk bilginer ve angelina jolie yi bulusturan maria filminden ilk kareler geldi

Fotoğraf: Pablo Larrain

 

Beyazperde'nin aktardığına göre, filmin yönetmeni Larrain, Angelina Jolie'nin hazırlığının kendisini heyecanlandırdığını belirterek, "Maria'nın prodüksiyonuna başlamaktan inanılmaz heyecan duyuyorum. Bu filmin, Steven Knight'ın muhteşem senaryosu ve tüm oyuncu kadrosunun ve ekibin çalışması sayesinde Maria Callas'ın olağanüstü hayatını ve eserlerini dünyanın her yerindeki izleyicilere göstereceğini umuyorum. Özellikle Angelina'nın muhteşem çalışması ve olağanüstü hazırlığı beni heyecanlandırıyor" dedi.