Atakan Işıktutan'dan İrem Derici Açıklaması Ailemle Çok İyi Anlaştı Ben Bu Kadarını Beklemiyordum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan önceki gün objektiflere yansırken sevgilisi İrem Derici ile ilgili yaptığı açıklamayla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan önceki gün objektiflere yansırken sevgilisi İrem Derici ile ilgili yaptığı açıklamayla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan önceki gün objektiflere yansırken sevgilisi İrem Derici ile ilgili yaptığı açıklamayla gündem oldu. 

 

Milliyet gazetesinden Hüseyin Altun’un haberine göre, ’Survivor’ yarışması ile adını geniş kitlelere duyuran Atakan Işıktutan'ın, kendisinden yedi yaş büyük olan şarkıcı İrem Derici ile ilişkisi doludizgin devam ediyor. Instagram'da aşk pozlarını paylaşan çiftten 29 yaşındaki sporcu, 'evlilik teklifi' sorusunu yanıtladı. Işıktutan, "Ben rahatsız olmuyorum abi sanane?" diyerek, sevgilisi hakkında yapılan bazı yorumlara da isyan etti. Atakan Işıktutan önceki gün Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. Basın mensuplarının sorularına yanıt veren Işıktutan, "Yemeğe geldim, çalışıyorum. Mücadeleye devam ediyoruz. Her şey yolunda. Yarışmaya katılacağım ona çalışıyorum. Takım arkadaşımla beraber antrenman yapıyoruz. Zor bir yarışma olcak bizim için" dedi.

 

"TATİL PLANIMIZI YAPTIK”

 

Şarkıcı İrem Derici ile aşk yaşayan Işıktutan, "İrem şu an Antalya tarafında. Orası çok sıcak. Haftada beş konser varsa elimden geldiğince gidebildiğime gidiyorum. Ben de çalışıyorum ama hepsine gidemiyorum. Tatil planımızı da yaptık, Ağustos sonu gibi gidiyoruz" açıklamasını yaptı. Geçtiğimiz haftalarda ailelerinin tanıştığını belirten 29 yaşındaki sporcu, "Ailemi tatile götürmek istemiştim hep. Ayaklarımın üzerinde durduğumda ilk bunu yapmak istiyordum. Bu seneye nasip oldu. İrem de katıldı bize. Annem ve kardeşim de vardı. Çok güzel anlaştılar. Ben bu kadarını beklemiyordum. 'İrem aileye girdi artık' diyebilirim" ifadelerini kullandı. Muhabirlerin "Evlilik teklifi gelir mi?" sorusu üzerine Atakan Işıktutan, "Kameralar önünde teklif edecek halim yok. O kadar yoğun çalışıyor ki. Allah nazardan saklasın. O mental gücüne hayranım zaten. Olursa ben sizinle paylaşırım. Gizli saklı bir şey olmaz merak etmeyin" dedi.

 

Survivor Atakan, geçtiğimiz günlerde sevgilisinin fotoğrafına bir takipçiden gelen "Zengin de olsan o çatlaklar gitmiyor" yorumuna tepki göstermiş, "Benim de göğsüm, kalçalarım çatlak ne var yani? Allah beyninizi çatlatmasın. Çatlak olmasa 'Gözünün üstünde kaş var' dersiniz" karşılığını vermişti. Sosyal medyada gündem olan mesajı hatırlatılan Işıktutan, "Spor yapan bir insanım, bende de var çatlaklar. Ben rahatsız olmuyorum abi sana ne? İrem'in kalbini sevmişim. Giyiminden de rahatsız olmuyorum. Karışmam, gayet de yakışıyor. Niye karışayım ki? Ben gurur duyuyorum onunla. Bazen gömlek giyiyorum, düğmeleri yarıya kadar açıyorum. O zaman İrem de karışsın bana. Ufak kıskançlıklar elbette oluyor ama kavga edecek pozisyona hiç getirmedik bu durumu" sözleriyle rahatsızlığını dile getirdi.