Baba Dizisinde Dua Sahnesi Sosyal Medyada Olay Oldu! Haluk Bilginer'den İnanılmaz Performans!

Senaryosu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar tarafından kaleme alınan Show TV'nin yeni dizisi Baba ilk bölümüyle dün akşam ekranlara gelirken, Haluk Bilginer'in performansı ve dizide yer alan "Dua" sahnesi sosyal medyada gündem oldu. 

 

Senaryosu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar tarafından kaleme alınan Show TV'nin yeni dizisi Baba ilk bölümüyle dün akşam ekranlara gelirken, Haluk Bilginer'in performansı ve dizide yer alan "Dua" sahnesi sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde hakkında en çok spekülasyon üretilen dizilerden biri olan ve büyük beklentilerle yayın hayatına başlayan Show TV'nin yeni dizisi Baba ilk bölümüyle dün akşam ekranlara gelirken, Haluk Bilginer'in performansı ve dizide yer alan "Dua" sahnesi sosyal medyada gündem oldu. 

 

SHOW TV'de yayınlanan Baba dizisinin ilk bölümünde başroldeki Haluk Bilginer'in dijital platformlardaki dizilerin ardından televizyondaki ilk projesindeki performansı izleyiciyi mest etti. Baba rolündeki Haluk Bilginer'in dua sahnesi Twitter'ı yıktı! SHOW TV'de ilk bölümü dün akşam yayınlanan Baba dizisinde başrolü genç oyuncu Tolga Sarıtaş ile paylaşan, Türk sinemasının efsane ismi Haluk Bilginer, dizinin adıyla müstesna 'Baba' rolüyle izleyiciden alkış topladı. Başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Deniz Hamzaoğlu ve Beril Pozam'ın yer aldığı Ay Yapım imzalı Baba dizisi, dün akşam 1. bölümüyle Show TV'de ekrana geldi. Uzun süredir sinema ve dijital platformlardaki dizi projelerinde yer alan Haluk Bilginer, yıllar sonra ilk kez bir televizyon dizisinde boy gösteriyor. Dizinin başlangıcındaki yemek duası sahnesiyle Twitter'ı sallayan Haluk Bilginer için izleyiciler 'Çok özlemişiz' yorumları yaptı. Haluk Bilginer ve Tolgahan Sarıtaş'ın başrolü paylaştığı Baba dizisi, dün akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

 

baba dizisinde haluk bilginer in dua sahnesi olay oldu

 

Dua sahnesi 'ailevi değerleri' anımsattı, Twitter'da yorumlar yağdı!

 

Yıllar sonra ilk kez televizyon dizisinde yer alan Bilginer, usta oyunculuğuyla Twitter'da bir kez daha alkış topladı. Uzun süredir sinema ve dijital platformlardaki diziler dışında televizyona mesafeli durna Haluk Bilginer'in Baba dizisindeki rolü seyiriciyi ilk bölümden sarıp sarmaladı. Özellikle yemek duası sahnesinde el açıp dua ettiği sahneler için Twitter'da 'Aile değerlerimizi anımsattı/İçimizi ısıttı' ifadeleriyle yorum yağdı



Etiketler: