Bebidigo Gamze Çelik Nasıl 61 Kilo Verdi? İşte Detaylar!

Youtube'da yayınladığı güzellik ve sağlık videolarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Bebidigo, ya da namı diğer Gamze Çelik yayınladığı videosunda nasıl 61 kilo verdiğini anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı güzellik ve sağlık videolarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Bebidigo, yayınladığı videosunda nasıl 61 kilo verdiğini anlattı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Bebidigo, yayınladığı videosunda 61 kilo verirken uyguladığı beslenme programı ve yöntemler hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Yayınladığı videosunda nasıl 61 kilo verdiğini anlatan ünlü sosyal medya fenomeni uyguladığı yöntemler ve bu yöntemleri uygularken yaşadığı zorlu süreçler hakkında detaylı bilgiler verdi. Tecrübelerini aktararak kilo vermek isteyenlere ilham kaynağı olan ünlü sosyal medya fenomeni kısa sürede yayınladığı içeriğiyle binlerce kez izlenerek sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi görmeyi başardı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.