Bergüzar Korel'in Beyaz Bikinili Pozları Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve imaj değişikliğiyle gündemde olan ünlü oyuncu Bergüzar Korel Instagram sayfasından yaptığı beyaz bikinili paylaşımıyla yoğun ilgi gördü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve imaj değişikliğiyle gündemde olan ünlü oyuncu Bergüzar Korel Instagram sayfasından yaptığı beyaz bikinili paylaşımıyla yoğun ilgi gördü. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve imaj değişikliğiyle gündemde olan ünlü oyuncu Bergüzar Korel Instagram sayfasından yaptığı beyaz bikinili paylaşımıyla yoğun ilgi gördü. 

 

Ekranlara dönmeye hazırlanan Bergüzar Korel hamilelik sonrası aldığı kiloları verdi. 3 çocuk annesi ünlü oyuncu Bergüzar Korel, uzun süredir ekranlardan uzaktı. Yıllar önce Türkiye'yi terk edip Londra'ya yerleşen Korel, yeni projesi için imaj değiştirmişti.

 

berguzar korel in beyaz bikinili paylasimi begeni topladi

 

Esra Erol'a benzetildi

 

Yeni dizisi "Düğüm" için imaj değişikliği yapan Bergüzar Korel, koyu renkli saçlarını sarıya boyatmıştı. Esra Erol'a benzetilen görüntüsüyle adından söz ettiren güzel isim fazla kilolarından da kurtuldu. Yoğun tempo arasında dinlenen Korel beyaz bikinisiyle havuz kenarından poz verdi. Hamilelikten sonra eski haline dönmek için bol bol yürüyüş yapan ve diyetini de aksatmayan güzel oyuncu fit görünümüyle beğeni topladı.