Bradley Cooper Sevgilisi Gigi Hadid'i Ailesiyle Tanıştırdı!

Maestro filmiyle 4 dalda Altın Küre ödülüne aday gösterilen ünlü Hollywood Bradley Cooper sevgilisi dünyaca ünlü manken Gigi Hadid'i ailesiyle tanıştırdı. 

 

NTV'de yer alan habere göre; Şimdilerde Maestro filmiyle adından söz ettiren Bradley Cooper, bir süredir ABD'li model Gigi Hadid ile aşk yaşıyor. İlişkileri giderek resmiyet kazanan çiftten Cooper, Altın Küre Ödülleri'nden sonra sevgilisi ile annesini buluşturdu. "Keskin Nişancı", "Limitsiz" ve "Düzenbaz" filmleriyle tanınan Bradley Cooper, bir süredir ABD'li model Gigi Hadid ile aşk yaşıyor.

 

ANNESİ VE SEVGİLİSİYLE YEMEK YEDİ

 

İlişkilerinin giderek daha da ciddileştiği söylenen çiftten ünlü oyuncu, sevgilisiyle annesi Gloria Campano'yu bir araya getirdi. Cooper, annesi ve Hadid'in Santa Monica'daki bir restoranda yemek yemesi çiftin ilişkilerinin ciddiyetini gözler önüne serdi. Bir kız çocuk sahibi olduğu Zayn Malik ile 2021 yılında yollarını ayıran 28 yaşındaki Gigi Hadid, son dönemde Leonardo DiCaprio ile birlikteydi. Cooper ise model Irina Shayk ile Lea De Seine (6) bir kız çocuk sahibi. İkili ayrılsa da sık sık görüşüyor ve tatile çıkıyor. Öte yandan Amerikalı bestekar Leonard Bernstein'in hayatını ve Felicia Montealegre ile evliliğini konu alan "Maestro" filmiyle Altın Küre'de 4 dalda aday gösterilen Bradley Cooper, törenden eli boş döndü.