Bülent Ersoy'dan Konuşulacak Zeki Müren İtirafı! Daha Önceki İddialarını Sürdürdü Daha Fazla Detay Verdi!

Youtube'da yayınlanan programında Zeki Müren ile ilgili sözleriyle gündeme bomba gibi düşen ünlü sanatçı Bülent Ersoy TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım programına konuk olurken Zeki Müren ile ilgili iddialarına devam etti. 

 

Youtube'da yayınlanan programında Zeki Müren ile ilgili sözleriyle gündeme bomba gibi düşen ünlü sanatçı Bülent Ersoy TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım programına konuk olurken Zeki Müren ile ilgili iddialarına devam etti. 

 

bulent ersoy un zeki muren iddiasi gundem olmaya devam ediyor

 

Diva Bülent Ersoy, 1996 senesinde vefat eden sanatçı Zeki Müren hakkında geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunmuştu. Ersoy, 'Sanat Güneşi' Zeki Müren hakkında; "Acımasız ve kıskançtı, bana olan kıskançlığından öldü" yorumunda bulunmuştu. Bülent Ersoy’un bu yorumu sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Çok konuşulan iddialar sonrası sanatçı Bülent Ersoy ve Onur Akay Demet ve Jess'le Gel Konuşalım isimli programa katıldı ve çok özel açıklamalarda bulundu. Bülent Ersoy Zeki Müren'in acımasız ve kıskanç biri olduğunu söyleyerek başından geçenleri anlatmıştı. Ersoy bu sefer katıldığı programda gündeme damga vuracak ifadeler kullandı. Bülent Ersoy Zeki Müren'in acımasız ve kıskanç biri olduğunu söyleyerek başından geçenleri anlatmıştı. Ersoy bu sefer katıldığı programda gündeme damga vuracak ifadeler kullandı. O bana ‘Japon Çiçeği’ derdi. Çalışanlarına eski televizyonunu vermiş, sonra da ‘Siz bunu benden çaldınız’ diye şikâyetçi olmuş. Bütün çalışanları falakaya çekmişler. Zeki Müren acımasız bir insandı. Bana olan kıskançlığından öldü" demişti.

 

bulent ersoy un zeki muren iddiasi gundem olmaya devam ediyor

 

Ersoy TV8'de katıldığı canlı yayında iddialarını sürdürdü. Bülent Ersoy konuşmasında "Zeki beycim çok kıskançtı ve haplarını almadı, intihar etti dedim… Onun için öldü zaten kestirmeden intihar etti o bunun kimse aksini söyleyemez. 38 tane hap, her gün, rakam değişebilir..." deyince herkesi şoke etti. Jess Molho se "Ciddi misin?" diyerek şaşkınlığını gizleyemedi. Jess "Bu haplar neydi efendim?" diye sordu. Diva ise "Evet almadı..." diyerek konuşmasına devam etti: "Kendisini en son öldüğünde gördüm hemen İzmir'e gittim morgdaydı, çıkarttırdım. Oya'yı da öyle görmüştüm. Sakalları uzamış, sakallarında pamuklar vardı. Halbuki onu bir yağla güzel temizleselerdi iyi olurdu. Onun iki yanağına dokundum 'bana hakkını helal et' dedim. Ama ben ona hiçbir zaman terbiyesizlik yapmadım…"

 

bulent ersoy un zeki muren iddiasi gundem olmaya devam ediyor

 

Ersoy devamında ise "Beni kıskanırdı ailesi açıklama yapıyormuş, zaten görüşmüyorlardı mirastan istifade edemediler" dedi. Onur Akay ise şaşırtan bir iddia atarak şu ifadeleri kullandı: “Ayrıca Adnan Pekak, o röportajımızda Zeki Müren'in hayatında hiç beste yapmadığını da dile getirmişti.” diyen Onur Akay, “Bende yıllar sonra tesadüfen kendi gözümle Zeki Müren’in tüm bestelerinin orijinal notalarını gördüm. Şükrü Tunar’ın el yazısı ile yazılan notalarda gerçekten söz ve müzik Şükrü Tunar yazıyordu. Tunar’ın büyük oğlu bu notaları gazeteci Aykut Işıklar’a götürmüş ve Işıklar da bu notaların bir kopyasını almış ve yıllar önce Kelebek’te Zeki Müren’in hiçbir bestesi olmadığını yazmış. Aykut ağabey, bir röportajımız esnasında bana bu notaları göstermişti. 4 Ekim 2015 tarihinde Ortaköy’de zeki Müren röportajı için bir araya geldik ancak Karahan Çantay gelince rahmetli Karahan Bey’le röportaj yapınca, o röportajı yapamadık. Ayrıca, Zeki Müren’in son bestesi olarak bilinen “Gece Kirpikli Kadın” isimli eserin de sonradan İlyas Tetik’e ait olduğu ortaya çıkmıştı. Müren’le Şükrü Tunar arasında özel bir anlaşma varmış ve Zeki Bey büyük bestekâr Şükrü Tunar’a bu anlaşma gereği yüklü miktarda para ödüyormuş. Müren, İlyas Tetik’e de para ödemiş ama İlyas Bey, Müren’in vefatından sonra şarkının kendisine ait olduğunu ispatladı.” diyerek notaları ve belgeleri canlı yayında göstererek herkesi şoke etti.