Cansu Dere'nin Yeni Aşkıyla Beraber Vakit Geçirirken Fotoğrafları Medyaya Sızdı!

Cansu Dere Miles Chamley-Watson ile aşk yaşıyor mu? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Cansu Dere'nin, bir dergi çekiminde tanıştığı Miles Chamley-Watson ile aşk yaşadığı iddia edilirken, ikilinin yanyana vakit geçirirken çekilmiş fotoğrafları sosyal medyaya sızdı. Peki Cansu Dere Miles Chamley-Watson ile aşk yaşıyor mu? Cevaplar haberimizde..

 

Cansu Dere Miles Chamley-Watson ile aşk yaşıyor mu? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Cansu Dere'nin, bir dergi çekiminde tanıştığı Miles Chamley-Watson ile aşk yaşadığı iddia edilirken, ikilinin yanyana vakit geçirirken çekilmiş fotoğrafları sosyal medyaya sızdı. Son dönemde yaptığı açıklamalalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Cansu Dere'nin, bir dergi çekiminde tanıştığı Miles Chamley-Watson ile aşk yaşadığı iddia edilirken, ikilinin yanyana vakit geçirirken çekilmiş fotoğrafları sosyal medyaya sızdı. Peki Cansu Dere Miles Chamley-Watson ile aşk yaşıyor mu? Cevaplar haberimizde..

 

Cansu Dere Miles Chamley-Watson ile aşk yaşıyor mu?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Cansu Dere'nin, bir dergi çekiminde tanıştığı Miles Chamley-Watson ile aşk yaşadığı iddia edilirken, ikilinin yanyana vakit geçirirken çekilmiş fotoğrafları sosyal medyaya sızdı.  

 

İşte o fotoğraf;

 

cansu dere rihanna nin eski sevgilisi miles chamley watson ile ask mi yasiyor