Çok Güzel Hareketler'in Tepki Çeken Pınar Deniz Skeci Sonrası Açıklama Geldi!

Çok Güzel Hareketler'in Pınar Deniz ile ilgili skeci önceki gün sosyal medyada tepkilere neden olurken skeci yazan oyuncular tepkiler üzerine açıklamalarda bulundular. 

 

Çok Güzel Hareketler'in Pınar Deniz ile ilgili skeci önceki gün sosyal medyada tepkilere neden olurken skeci yazan oyuncular tepkiler üzerine açıklamalarda bulundular. 

 

Ses getiren Altın Kelebek ödül töreninin ardından Çok Güzel Hareketler 2 ekibi pazar günü yayınlanan yeni bölümünde "Altın Baza" adı ile tören skeci yaptı. Skeçte yer alan "Ödülü Hak Etmeyen Oyuncu" ödülünün yer alması büyük ses getirdi. Skeçte rol alan oyuncunun "Pınar Deniz'e benzetilmesi" sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Gelen tepkilerin ardından skeci yazan oyunculardan cevap gecikmedi Birçok başarılı oyuncunun kadrosunda yer aldığı Çok Güzel Hareketler 2 Pazar akşamı yeni bölümü ile ekrana getirildi. Birbirinden eğlenceli skeçlerin yer aldığı programda "Altın Baza Ödül Töreni" adlı oyuncu geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen "Altın Kelebek Ödülleri"ne gönderme yapıldı. Çok Güzel Hareketler 2 programında "Ödülü Hak Etmeyen Oyuncu" skeci sosyal medyada eleştirildi. Skeçte rol alan oyuncunun "Pınar Deniz'e benzetilmesi" sosyal medyada tepki gördü. Oyuncular gelen tepkilerden sonra açıklama yaptılar.

 

cok guzel hareketler in pinar deniz skeci tepki cekince aciklama geldi

 

Atakan Çelik, "Bu hafta yazarlarından biri olduğum Altın Baza Ödül Töreni skecinde, Ebru için yarattığımız hayali karaktere çok değerli Pınar Deniz yakıştırması yapılmış. Karakter ve ödül tamamen hayal ürünü elbette. Saç ve kostümden benzemiş sanırım. Yazdığımız her satırı ölçüp tartıyoruz. Kimseyi gücendirmek istemeyiz. Bu sebeple yakıştırmaları anlayışla karşılamakla beraber asla ve asla böyle bir durumun olmadığını bilmenizi isterim. Sektördeki tüm dostlarımızın emeğine saygımız sonsuz" dedi.

 

cok guzel hareketler in pinar deniz skeci tepki cekince aciklama geldi

 

Ebru Yücel de "Bunu açıklamama ve hatta Pınar Denize benzetilmekten gurur duyarım dememe rağmen sadece kıyafet benzerliği üzerinden yola çıkarak "hayır oydu" ısrarınıza saygı duyuyor ama abartılı buluyorum. Skeçte, tüm ödül alanların yanında bir de herhangi bir ödülü hak etmeyecek nitelikte bir karakter yaratmaya çalıştık, o kadar. Ne Pınar Deniz ne de başka bir oyuncuyla ilişkili değildir, olamaz da." açıklamasında bulundu.