Cristiano Ronaldo'dan Dünya Kupası Sonrası Milli Takım'a Duygusal Veda! Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo önceki gün Fas karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyet sonrası Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'na veda ederken, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda duygusal satırlar kaleme alarak Milli Takım'a veda etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo önceki gün Fas karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyet sonrası Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'na veda ederken, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda duygusal satırlar kaleme alarak Milli Takım'a veda etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo önceki gün Fas karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyet sonrası Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'na veda ederken, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda duygusal satırlar kaleme alarak Milli Takım'a veda etti. 

 

Milli Takım'a veda etti! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Dünya Kupası'ndan elenmelerinin ardından duygusal saturlar kaleme alan Ronaldo "Portekiz ile Dünya Kupası kazanmak kariyerimdeki en büyük hayaldi. Kariyerimde birçok kupa kazandım, hem kulüp bazında hem Portekiz Milli Takımı bazında bir çok ödül, kupa kazandım ama Dünya Kupası kazanmak benim her zaman için en büyük hayalimdi. Bunun için savaştım. Bunun için çok savaştım. 16 yıl boyunca 5 Dünya Kupası'nda birçok ünlü yıldız ile yan yana bunun için mücadele ettim, goller attım. Ama hiç bir zaman bu rüyadan vazgeçmedim. Ne yazık ki dün gece itibariyle bu rüya bitti. Bunun için söylenecek çok fazla birşey yok. Herkes birçok şey söyledi, bir çok şey yazıldı, bir çok şey çizildi, ama benim Portekiz için düşüncelerim bir an bile değişmedi. Ben her zaman herkesin hayali için mücadele veren, savaşan artı bir kişiden fazlası değildim ve taraftarlarımıza ve takım arkadaşlarıma asla sırtımı dönmedim. Şimdilik bunun dışında söylenecek birşey yok. Teşekkürler Portekiz. Teşekkürler Katar. Rüya sona ererken dahi çok güzeldi. Şimdi iyi bir danışman olma ve herkesin kendi hikayesinin sonunu belirlemesinde yardımcı olma zamanı" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

cristiano ronaldo dan milli takim a duygusal veda