Danla Bilic İle Ferhat Göçer Arasındaki 'Ayıp' Tartışması Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile şarkıcı Ferhat Göçer arasındaki "Ayıp" tartışması gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile şarkıcı Ferhat Göçer arasındaki "Ayıp" tartışması gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla ve imza attığı iş birlikleriyle magazin gündeminde yer alan ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile şarkıcı Ferhat Göçer arasındaki "Ayıp" tartışması sosyal medyada gündem oldu. 

 

Gündem oldu!

 

Twitter sayfasından bir takipçisinin "Benim Danla Bilic'e ulaşmam lazım tanıyan var mı" tweetine yanıt veren sosyal medya fenomeni Danla Bilic "Ben tanıyorum" ifadelerini kullanırken, başka bir kullanıcı "Sen Ferhat Göçer değilsin kendine gel" ifadeleriyle paylaşıma yanıt verdi. 

 

Çok ayıp Danla!

 

Twitter'de paylaşımı gören Ferhat Göçer, bu tweeti ünlü sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in attığını değerlendirerek "Çok ayıp Danla" ifadelerini kullandı. 

 

"Ben değilim o abi"

 

Bunun üzerine ünlü şarkıcı Ferhat Göçer'e yanıt veren Danla Bilic bu tweeti kendisinin atmadığını belirtirken "Ben değilim o abi" ifadelerini kullandı. Kısa sürede binlerce kişinin dikkatini çeken tartışma sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o tartışma;

 

danla bilic ile ferhat gocer arasindaki ayip tartismasi gundem oldu

 

danla bilic ile ferhat gocer arasindaki ayip tartismasi gundem oldu

 

danla bilic ile ferhat gocer arasindaki ayip tartismasi gundem oldu