Demet Akalın Ve Alişan'dan Çılgın Sedat'a Destek!

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Alişan geçtiğimiz günlerde evi yanan sonrasında borçluları tarafından evine icra gönderilen ünlü şarkıcı Çılgın Sedat'a destek verdiler. 

 

Sosyal medyada yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Alişan geçtiğimiz günlerde evi yanan sonrasında borçluları tarafından evine icra gönderilen ünlü şarkıcı Çılgın Sedat'a destek verdiler. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Alişan geçtiğimiz günlerde evi yanan sonrasında borçluları tarafından evine icra gönderilen ünlü şarkıcı Çılgın Sedat'a destek verdiler.

 

Demet Akalın ve Alişan, evinde yangın çıkan ve sonrasında borçluları tarafından icra gönderilen Çılgın Sedat'a destek oldu... 2018’de eski eşi Okan Kurt’un borçlarından dolayı evine haciz gelen Demet Akalın, “Benim evime haciz geldiğinde ben de iki tane koltukla kalmıştım. Yanımda sadece bir iki arkadaşım vardı. Ben o durumun ne demek olduğunu çok iyi bilirim“Bir kere o haciz borcu bende. Demet Akalın olarak onu üstleniyorum. Sen onu hiç düşünme ben ona o parayı bir saydırıp göndereceğim. Biz Alişan’la senin bütün evinin eşyalarını alacağız. Pandemi dönemindeyiz bunun ayıbı yok” dedi.

 

demet akalin cilgin sedat a destek oldu