Demet Özdemir Tam Bir Korku Filmi Fanatiğiyim!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram'da Moda Tasarımcıları Derneği'nin canlı yayınına katılırken hakkında bilinmeyenleri cevapladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram'da Moda Tasarımcıları Derneği'nin canlı yayınına katılırken hakkında bilinmeyenleri cevapladı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram'da Moda Tasarımcıları Derneği'nin canlı yayınına katılırken hakkında bilinmeyenleri cevapladı.

 

Tam bir korku filmi fanatiğiyim! Bir korku filminde oymamak isterim! 

 

Katıldığı canlı yayında hakkında merak edilen soruları yanıtlayan ünlü oyuncu "Tam anlamıyla korku ve gerilim filmi meraklısıyım. Hemen bütün korku filmlerini izlemişimdir. Hatta geçen bir baktım yeni ne var diye hiçbir şey kalmamış hepsini tüketmişim. Şimdiye kadar romantik komedi yaptım ama bir korku filmi de yapmak isterim. O da bir tecrübe" ifadelerini kullanırken bu sözler sosyal medyada takipçilerinden yoğun ilgi gördü.