Deniz Seki Kilolarla Birlikte Sevgilisine De Veda Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Deniz Seki, geçtiğimiz yaz çalışmaya başladığı Şeyda Coşkun'un tavsiyesiyle uyguladığı diyet programı sayesinde 48 kiloya düşünce sevgilisi İrfan Özçelik ile de ayrıldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Deniz Seki, geçtiğimiz yaz çalışmaya başladığı Şeyda Coşkun'un tavsiyesiyle uyguladığı diyet programı sayesinde 48 kiloya düşünce sevgilisi İrfan Özçelik ile de ayrıldı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Deniz Seki, geçtiğimiz yaz çalışmaya başladığı Şeyda Coşkun'un tavsiyesiyle uyguladığı diyet programı sayesinde 48 kiloya düşünce sevgilisi İrfan Özçelik ile de ayrıldı.

 

Geçtiğimiz ağustosta yaşam koçu Şeyda Coşkun ile çalışmaya başlayan Deniz Seki 22 kilo zayıflayıp 59 kiloya düştü. Şarkıcı, 2019 yazından beri iş insanı İrfan Özçelik ile birlikteydi. Verdiği kilolarla yeni bir imaja bürünen Deniz Seki, yeni bir hayata da başlamak istedi ve İrfan Özçelik ile yollarını ayırdı.

 

deniz seki ayrilik