Derin Talu'nun Mezuniyet Elbisesi Sosyal Medyada Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve sunucu Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda liseden mezun olmanın verdiği mutluluğu takpçileriyle paylaşırken, mezuniyet için tercih ettiği kıyafet sosyal medyada olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve sunucu Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda liseden mezun olmanın verdiği mutluluğu takpçileriyle paylaşırken, mezuniyet için tercih ettiği kıyafet sosyal medyada olay oldu. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve sunucu Defne Samyeli'nin kızı Derin Talu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda liseden mezun olmanın verdiği mutluluğu takpçileriyle paylaşırken, mezuniyet için tercih ettiği kıyafet sosyal medyada olay oldu.

 

Derin Talu yırtmaçlı mezuniyet elbisesiyle olay oldu

 

Defne Samyeli'nin 17 yaşındaki kızı Derin Talu liseyi bitirdi. Instagram'dan mezuniyet fotoğrafını paylaşan Derin'in yırtmacı ise çok konuşuldu. Defne Samyeli ise Derin'in paylaşımına kalp ve alkış emojileri ekleyerek, 17 yaşındaki kızını tebrik etti. Derin'in mezuniyet için tercih ettiği kıyafet sosyal medyanın diline düştü. Kalçasına kadar olan yırtmaçlı elbise giyen Derin Talu birçok sosyal medya kullanıcısından yaşına uygun giyinmediği yönünde eleştiri aldı.

 

derin talu nun mezuniyet elbisesi olay oldu