Dilan Polat Türk Kahvesini Altın Tozuyla İçti! Günlük 750 Bin TL Harcıyorum!

Sosyal medyada lüks yaşantısıyla dikkat çekmeye devam eden sosyal medya fenomeni Dilan Polat TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olurken çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada lüks yaşantısıyla dikkat çekmeye devam eden sosyal medya fenomeni Dilan Polat TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olurken çarpıcı açıklamalar yaptı. Sosyal medyada lüks yaşantısıyla dikkat çekmeye devam eden sosyal medya fenomeni Dilan Polat TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olurken çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Lüks yaşantısıyla adından sıkça söz ettiren sosyal medya fenomeni Dilan Polat, katıldığı bir canlı yayında söyledikleri ve yaptıklarıyla yine çok konuşulacak. Canlı yayına altın tozu getiren, kombininin 350 bin TL olduğunu söyleyen Polat, "Bu değirmenin suyu nereden geliyor?" sorusuna da yanıt verdi. Her fırsatta lüks hayatını paylaşan Dilan Polat ve eşi Engin Polat gündemden düşmüyor. Polat ailesinin zenginliklerinin kaynağı bilinmezken, Dilan Polat güzellik merkezleri olduğunu ve eşinin ticaretle uğraştığını iddia etmişti.

 

Son olarak eşi Engin Polat'ın kendisine uçak kiralamasıyla gündeme gelen Dilan Polat, TV8'de katıldığı canlı yayında merak edilen soruları yanıtladı, yine çok konuşulacak sözler söyledi. Dilan Polat, sunucuların sorusu üzerine üzerindeki kombininin toplam '350 bin TL' olduğunu söyledi.

 

Çantasından altınlı kahve fincanlarını çıkaran Dilan Polat, kahvesini de yanında getirdiği altın tozuyla içti. Polat, "Türk kahvemi altın tozuyla sırf birilerini rahatsız etmek için içiyorum" diye konuştu.

 

"NE OLDU DA BU KADAR PARAYI BULDUNUZ?”

 

'İkinci Sayfa' programının sunucularından olan Müge’nin "Herkes şunu merak ediyor. Yola çıktığınızda eşinin çok fazla parası yok, sende de belirli. Siz ne oldu da bu kadar parayı buldunuz? Bu değirmenin suyu nereden geliyor?" diye sormasının üzerine Dilan Polat, şu cevabı verdi:

 

"Aslında bu değirmenin suyu bir anda gelmiyor. Biz Engin'le 18 yıl oldu tanışalı. Evet çok küçükken güzel işler başaramadık ancak biz evlendikten sonra çok çalıştık. Engin ticaret adamı. Benim hayatım boyunca kötü günlerim olmadı. Ben zaten istediğim yere gidiyordum.” Polat, “Benim dayım zaten çok bilinmiş bir iş adamı. Gebze'de fabrikası var, birçok inşaat yapıyor. Engin askerden geldikten sonra dayım onda o ışığı gördü. Engin çok başarılı ve tuttuğunu koparan bir adam. Ona birkaç iş verdi. Engin alüminyum dış cephe işine girdi" diye konuştu.

 

Gülşen'in "Yani bir el değdi hayatına. Engin durup dururken Engin olmadı" demesinin üzerine Dilan Polat, "Tabii ki, sana bir proje verildiğinde paran olması gerekiyor. Ama biz aile desteği aldığımız için biraz dayımdan, biraz Engin'in ailesinden bu projeyi alabildik. Engin o zaman 21 yaşında filandı. İlahiyat fakültesinin dış cephesini düzenledi. O dönemin parasıyla dünyanın parasını kazandı. Onun üstüne başka projeler de aldı" dedi.

 

"GÜLŞEN, DEMET AKALIN, EBRU DESTAN…"

 

"Ben o dönem doğum fotoğrafçılığı yapıyordum" diyen Dilan Polat açıklamasında şu sözlere yer verdi:

 

"Böyle böyle derken istediğimiz arabayı aldık. Sonra ben güzellik merkezi açmak istediğimi söyledim. Şimdi dünya çapında şubelerimiz var. Kapının önünde kuyruk oldu. Ben doğum fotoğrafçılığı yaparken Gülşen'in, Ebru Destan'ın, Demet Akalın'ın ve birçok ünlü ismin fotoğraflarını çektim. Sosyal medya benim reklam kapım oldu. 10 kazanıyorsam 2'sini, 3'ünü reklama yatırdım. Sonra bir makinede sorun yaşadık. Engin o makineyi bize üretti. Bizim makine parkurumuzu Engin kurdu. Böylece biz sadece şube değil makine de sunmaya başladık."



Etiketler: