Ebru Polat Salgın Bitince Hergüne Bir Sevgili Koyucam Dedi!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden şarkıcı Ebru Polat, Youtube kanalından hayranlarının sorularını yanıtlarken, corona virüsü salgını bitince haftanın her gününe bir başka sevgili koyacağını belirtti. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden şarkıcı Ebru Polat, Youtube kanalından hayranlarının sorularını yanıtlarken, corona virüsü salgını bitince haftanın her gününe bir başka sevgili koyacağını belirtti. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ebru Polat, Youtube kanalından hayranlarının sorularını yanıtlarken, corona virüsü salgını bitince haftanın her gününe bir başka sevgili koyacağını belirtti. 

 

Yayınladığı videosunda hayranlarının merak ettikleri soruları yanıtlayan ünlü şarkıcı "Meğerse özel hayat da çok önemliymiş. Bir çıkayım şu karantinadan her güne bir sevgili koyucam. Pazartesi sevgilisi, salı sevgilisi, çarşamba sevgilisi, perşembe sevgilisi cuma, cumartesi, pazar konserlerde olucam o yüzden tam 4 tane sevgili koyucam" ifadelerini kullanırken, bu sözler sosyal medyada gündem oldu. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.