Ege Balkız Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ege Balkız kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ege Balkız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Ege Balkız kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ege Balkız kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ege Balkız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ege Balkız ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Ege Balkız kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ege balkiz kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ege Balkız kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Ege Balkız kimdir? Ege Balkız 1995 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Müzik ile küçük yaşlarda ilgilenmeye başladı. 13 yaşındayken babası ona bas gitar almıştır. Muse, Jeff Buckley, Maroon 5 ve The Weeknd ilham kaynaklarıdır. Ege Balkız Burry Soprano ile söylediği Affet Beni Sevgilim şarkısı ile son zamanlarda popüler olmuştur. Burry Soprano kanalından paylaşılan şarkı Kasım ayı itibari ile 13 milyonu geçmiştir.



Etiketler: