Elçin Sangu'dan Eski Menajeriyle İlgili Çok Sert Açıklama!

Elçin Sangu eski menajeri ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Elçin Sangu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda davalık olduğu eski menajeri ile ilgili çok sert bir açıklama yaptı. Peki Elçin Sangu eski menajeri ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Elçin Sangu eski menajeri ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Elçin Sangu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda davalık olduğu eski menajeri ile ilgili çok sert bir açıklama yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Elçin Sangu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda davalık olduğu eski menajeri ile ilgili çok sert bir açıklama yaptı. Peki Elçin Sangu eski menajeri ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Yeter artık susmayacağım! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Elçin Sangu, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda davalık olduğu eski menajeri ile ilgili çok sert bir açıklama yaptı. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Bu zamana kadar hep sessiz kaldım ama  Artık yeter! Bu güne kadar bana yapılanları anlatmadım fakat daha fazla susmayacağım! Bu da hepinize açık davetimdir. Sevgiler" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu avukatı aracılığıyla bir açıklama metni yayınladı. 

 

İşte o açıklama;

 

elcin sangu dan eski menajeri ile ilgili cok sert aciklama

 

 

İşte o paylaşım;

 

elcin sangu dan menajeri ile ilgili aciklama 2