Elif Vurgun Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Elif Vurgun kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan şarkıcı Elif Vurgun ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Elif Vurgun kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Elif Vurgun kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan şarkıcı Elif Vurgun ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran şarkıcı Elif Vurgun ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Elif Vurgun kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

elif vurgun kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Elif Vurgun kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Elif Vurgun kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi ön plana çıkan şarkıcı Elif Vurgun ünlü manken Cansu Taşkın'ın kız kardeşidir. İlk teklisi "Güm Güm"ü geçtiğimiz aylarda piyasaya süren ünlü şarkıcı söz ve müziği kendisine ait olan şarkısıyla ilgili gelen yorumlara "Gelen yorumlar gerçekten hep olumlu yönde. Üretebildiğim için bu büyük bir şans benim için. İnsanlarda kalıplaştırılmış, hep aynı olan spontane şarkılardan çok sıkıldı. Halk değişiklikler istiyor. Yeni sesler, yeni sözler yeni ritimler istiyor. Ben de her kesime hitap edebilecek şarkılar yazıyorum. Tamamen yaşadığım, tattığım duygulardan oluşan hissiyatlar üzerine..." ifadelerini kullanmıştır. Tam bir hayvansever olan ünlü şarkıcı köpeğiyle sık sık paylaşımlar yapmaktadır. Modayı yakından takip eden ünlü şarkıcı giyim tarzı ve güzelliği ile hayranlarından sık sık övgüler almaktadır. 21 yaşındaki şarkıcının sevgilisi olup olmadığı bilinmemektedir. Seyahat etmeyi ve yeni yerler keşfetmeyi sevmektedir. Instagram'da bu yazı hazırlanırken elifvurgun1 kullanıcı ismiyle paylaşımlarına devam eden ünlü şarkıcının 90.1K takipçisi bulunmaktadır. 



Etiketler: